.
Aus i Conill
En aquest apartat us oferim una àmplia selecció d’aviram així com també la carn de conill, de granges de proximitat i sempre de qualitat més superior.
En tots dos casos parlem de carns blanques, presenten una coloració menys vermellosa que la carn vermella. La carn blanca té menys ferro però les proteïnes que aporta son de més alt valor biològic. És menys sucosa degut a que conté menys grasses saturades. Molt aconsellable per evitar que el colesterol s’enfili! I precisament al ser menys grassa és una carn molt més fàcil de digerir que la vermella.
Pel què fa a l’aviram trobem la carn de pollastre o gall d’indi, presentada en diferents talls i parts, depenent de la recepta o idea de cocció que es tingui en ment.
I referent a la carn de conill, dir que es tracta d’una carn sana i lleugera, una de les carns amb menys greixos que existeixen. És per aquest motiu que és classificada dins el grup de les carns magres.
Ideals per aperitius i plats combinats (pes aproximat: 215 grs.)
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Ideal per fer a la cassola o al forn, tallat a octaus (pes aproximat: 1,6 kgs.)