.
Formatges
El formatge és un aliment que forma part de la dieta de multitud de persones, n’hi ha de mil i un tipus i sabors, per a tots els gustos i paladars.
Aquest producte és un element important dins d'una alimentació completa i equilibrada ja que es caracteritza per una alta aportació de calci i fòsfor al nostre organisme. Pel que fa a les vitamines, en el formatge es troben les del grup A, D, B-12 i B-2, que ens protegeixen de les infeccions, cuiden la pell, ajuden a millorar la cicatrització i afavoreixen, a més, el bon funcionament del sistema nerviós.
El formatge és un aliment que convé consumir en totes les etapes de la vida, des de ben petitó fins a la tercera edat i també les dones embarassades o en període de lactància.
Aquí podreu trobar diferents tipologies de formatge, des de formatge de llet de vaca, potser el més habitual, fins a formatge de llet de cabra, ovella o bé provinent de llet mixta.
Ideal per taules de formatges maridats amb vi (pes aproximat 500grs.)
Ideal per taules de fomatges i per menjar sol (pes aproximat 450grs.)
Ideal per menjar sol i degustar en taules de formatges (pes aproximat 450grs.)
Ideals com aperitiu o acompanyament d'una amanida (pes aproximat: 130 grs.)