.

Llista de productes de la marca Sant Tomàs

6,08 €

Caixa de quatre bombons de Sant Tomàs. Bombons elaborats un a un, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Fora d'estoc
11,00 €

El calendari d'Advent de Sant Tomàs ha estat dissenyat per les persones de l'estudi d'art i disseny autentic.cat de Sant Tomàs.

Dins del calendari hi trobareu 24 peces de xocolata negra, amb llet o blanca.

Fora d'estoc

Petits fours elaborats un a un, amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.

Fora d'estoc

Pack format per tres rajoles de xocolata: 60% de cacau, amb llet i blanca. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Pack format per quatre rajoles de xocolata: negra amb nibs de cacau, negra amb sal, blanca amb maduixes i Ruby amb gerds. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

11,55 €

Torrons de cava. Torrons elaborats artesanalment, un a un i amb molta cura a l'obrador de Sant Tomàs.

Fora d'estoc

Torrons de xocolata, praliné d'ametlles i neules. Torrons elaborats artesanalment, un a un i amb molta cura a l'obrador de Sant Tomàs.

Torrons de xocolata, praliné d'avellanes i cítrics. Torrons elaborats artesanalment, un a un i amb molta cura a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata 60% de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata 80% de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata amb llet. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata blanca. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalmentt a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata blanca amb maduixes. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalmentt a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata origen Brasil 66% cacau. Intens i profund sabor a cacau amb notes de fruita fresca tropical. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata origen Equador 70% cacau. Afruitat. Notes de cafè i rom. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.

Rajoles de xocolata negra amb nibs de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata negra amb sal. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata Ruby amb gerds. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata origen Sao Thomé 70% de cacau. Sabor intens amb matisos aromàtics de fruites vermelles i grogues. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.