.

Llista de productes de la marca Betara

Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges, és un producte intens, dels formatges clàssics manxegos, amb gust concentrat a llet dovella i quall. (pes aproximat: 3kg.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges, es combinen les notes intenses del formatge amb les notes fresques i aromàtiques de l'herba. (pes aproximat: 1kg.)
Ideal per gaudir-ne a poc a poc, acompanyat dun bon vi negre de llarga criança i un bon pa de pagès. (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges amb un sabor ben original a fruits secs . (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges amb matisos de cervesa que donen com a resultat un formatge complex i interessant, per degustar lentament. (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges amb un gust particular i amb final danous. (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges perfecte per acompanyar amb melmelada de tomàquet i anous. (pes aproximat: 500gr.)
12,65 €
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges, una opció ideal per gaudir del formatge a qualsevol hora del dia. (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges. (pes aproximat: 500gr.)
Ideal per un bon pa amb tomàquet o una taula de formatges, amb un sabor únic i textura suau. (pes aproximat: 500gr.)