.

Xocolata, torrons i bombons

Un assortiment d'allò més dolç i deliciós. Aquí trobem des de xocolata en format rajola, per desfer o també per untar, torrons exquisits per a tots els gustos i bombons seleccionats ideals per degustar i assaborir lentament. Productes ideals per fer un regal dolç i sorprenent a qui més estimeu.

Filtres actius

3,87 €

Rajoles de xocolata 80% de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata 60% de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata amb llet. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

3,87 €

Rajoles de xocolata blanca. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalmentt a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata origen Equador 70% cacau. Afruitat. Notes de cafè i rom. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.

Rajoles de xocolata origen Sao Thomé 70% de cacau. Sabor intens amb matisos aromàtics de fruites vermelles i grogues. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata origen Brasil 66% cacau. Intens i profund sabor a cacau amb notes de fruita fresca tropical. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata Ruby amb gerds. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata negra amb sal. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata negra amb nibs de cacau. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Rajoles de xocolata blanca amb maduixes. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalmentt a l'obrador de Sant Tomàs.

Pack format per quatre rajoles de xocolata: negra amb nibs de cacau, negra amb sal, blanca amb maduixes i Ruby amb gerds. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment a l'obrador de Sant Tomàs.

Caixeta - 200gr

Ideal per degustar sola o amb el que desitgem 80gr.
La xocolata gourmet de qualitat superior 100gr.
La xocolata dels xocolaters! 80gr.
La xocolata de cacau pur 80gr.
Ideal pels amants dels contrastos dolços 80gr
Apta per celíacs i vegans 100gr.
Apta per celíacs i vegans 100gr.
Ideal pels amants de la xocolata amb contrastos 100gr.
Ideal pels amants de la xocolata amb contrastos 100gr.
Ideal per un esmorzar enèrgic i dolç 350gr.
Ideal per pastissos i postres 150gr.