.
Marisc i cefalòpodes
El marisc és un aliment molt preuat en la cuina. Però no només ho és per la seva textura o gust sinó perquè és un aliment molt important en la nutrició, ja que és ric en proteïnes, vitamines i minerals. I el millor de tot és que gairebé no té calories i té molt poca grassa. Aquest tipus d´aliment és excel·lent proveïdor de minerals com el ferro, el fòsfor, el zinc, el potassi i el iode, a més de contenir importants quantitats de vitamines A, B i D.
Una de les característiques més importants del marisc és el seu baix contingut en greix. La carn del marisc no sol arribar al 2% de matèria grassa. Per tant és aconsellable per a dietes o bé per esportistes i habituals del gimnàs.
Gaudir d’un plat de llagostins o musclos, no només serà un plaer pel paladar. També serà una bona dosis de nutrients de primera qualitat pel cos i la nostra salut en general.
5,28 € -20%
Ideals per fideuàs i fideus a la cassola(pes aproximat safata 2 unitats: 1/2 kg.)
Ideal per la planxa amb all i julivert (pes aproximat 2 unitats: 1/2 kg.)
Ideals per posar a la sopa de peix, gartinats amb beixamel o per fer amb pasta. (pes aproximat safata: 250 gr.)
Ideal per gratinar amb l'allioli al forn (pes aproximat: 230-280gr net. 8 unitats)
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Llest per gratinar al forn amb una beixamel cremosa (pes aproximat: 600-700gr net.)