.
Salses
Què n’és d’un plat de pasta sense estar acompanyat d’una salsa deliciosa que tingui mil gustos? O d’un entrecot sense el toc de la salsa rocafort? Per gustos colors, i per salses, doncs exactament el mateix. Troba la salsa més clàssica i popular però atreveix-te també amb una més exòtica o diferent, veuràs que les salses donen un joc enorme.
Ideal pels calçots, carns o verdures
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Salsa olivada de Fruita Blanch (pes aproximat: 185g).
Ideal per acompanyar carns i fideuàs
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Ideal per acompanyar plats de carn o peix
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Ideal per amanir carns i peixos i sofregits
*Per consultar fitxa tècnica d'aquest producte (al.lergens, composició...), cliqueu "ADJUNTS"
Salsa brava de Fruita Blanch (pes aproximat: 185g).
Tomàquet pelat de Fruita Blanch (pes aproximat: 350g).
Carn de nyores La Legua. Ideals per ressaltar el sabor i color de salses i arrossos.