.

CANALONS DE ROSTIT AMB FOIE I TÒFONA

Publicat per      dic 14, 2021    0 Comentaris
CANALONS DE ROSTIT AMB FOIE I TÒFONA

Uns bons canalons amb un toc de categoria.

Ingredients per 4 persones: 

Pel farcit:

350gr carn estofada de vedella 

1 pit de pollastre

2 galtes de porc desossada 

80gr mousse de foie 

500ml caldo de verdures 

2 cebes

1 porro

2 pastanagues grosses 

2 gra d'alls 

Per la beixamel:

1'5 l de llet 

60 gr de farina

60 gr de mantega  

150gr formatge parmigiano

Sal

Oli d'oliva verge extra 

Pebre negre 

Nou moscada

Decoració:

Carpaccio de tòfona

Preparació:

1. Tallem la carn per rostir a daus i també les verdures. Tot seguit, en una cassola posem un bon raig d'oli d'oliva i daurem la carn i la salpebrem. Un cop a punt la retirem i a la mateixa cassola posem les verdures i les sofregim. Un cop sofregides, tornem a posar-hi la carn i afegim el caldo de verdures. Anem remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, fins que la carn estigui cuita.

2. Per la beixamel: posem la mantega al foc i un cop desfeta afegim la farina i ho anem remenant durant 1 minut, tot seguit anem incorporant la llet calenta a poc a poc per lligar-ho tot. Posem sal, pebre i nou moscada al gust. 

3. Triturem la carn rostida (retirem el caldo sobrant de la cocció), incorporem la mousse de foie i una mica de beixamel i ho remenem.

4. Per acabar, farcim la pasta dels canalons amb la carn, els posem amb un recipient adient pel forn i els cobrim amb la beixamel restant i el formatge parmesà per sobre (l'haurem triturat prèviament). Ho escalfem durant 35min a 175°. 

5. Per emplatar, posarem unes làmines de carpaccio de tòfona pel damunt. 

Desitjo que us agradi,

Bon Nadal! 

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris