.

TORRÓ TOU D'AMETLLES

Publicat per      ene 4, 2022    0 Comentaris
TORRÓ TOU D'AMETLLES

Ingredients:

380gr d'ametlles torrades i pelades (sense sal)

1 clara d'ou 

4 cullerades de mel de romaní 

Ratlladura d'una llimona o taronja

Polsim de sal 

Elaboració: 

1. Triturem les ametlles i muntem la clara d'ou a punt de neu (es mantindrà més ferma amb una mica de sal).

2. En uncassó escalfem la mel i quan estigui líquida li donarem un toc cítric amb la ratlladura d'una llimona o taronja. 

3. Ho retirem del foc i l'incorporem la clara d'ou en moviments circulars perquè quedi ben integrat. Tot seguit, anem afegint a poc a poc la farina d'ametlles fins que estigui perfectament integrada.

4. A continuació, preparem el motlle (jo he utilitzat mig cartró de llet i paper film) i incorporem la massa. 

5. Posem el motlle a la nevera durant unes 6 hores com a mínim perquè qualli del tot. És important que agafi la consistència adequada.

Ara ja podem gaudir d'aquest deliciós torró! 

Desitjo que us agradi! 

Madebylidia_

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris