.

GYOZAS DE GALTA DE PORC & ROSSINYOLS

Publicat per      nov 17, 2020    0 Comentaris
GYOZAS DE GALTA DE PORC & ROSSINYOLS

Ingredients:

1 galta de porc desossada

1/2 bosseta de rossinyols secs (20gr aproximadament)

1 porro

1 pastanaga

1/2 ceba morada

16 "obleas" marca Buitoni

Brou de verdures

Oli d'oliva verge extra

Romaní

Sal i pebre

Elaboració:

Primer de tot, cobrim amb aigua els rossinyols secs durant 35 minuts perquè quedin ben hidratats i alhora posem la galta de porc amb aigua a bullir durant 15 minuts. Mentrestant, aprofitem per sofregir amb una paella la ceba, la pastanaga i el porro, tallats prèviament. Un cop ho tinguem sofregit, afegim un mica de brou hi deixem que faci xup-xup 5 minuts més. Un cop passat el temps, ho triturem amb una batedora i reservem la salsa. 

Una vegada la galta està llesta, la retirem de l'aigua i la tallem ben fina i petita amb l'ajuda d'una forquilla i ganivet, per tal de no cremar-nos. 

Un cop tinguem els rossinyols hidratats, ja podem agafar una paella hi afegir la salsa, que havíem reservat, la galta de porc tallada i els rossinyols, amb un bon raig de brou de verdures, pebre, romaní i sal. Ho deixem tot fent xup-xup durant 25 minuts. 

Un cop ho tinguem a punt, ja podem procedir a farcir les "obleas". Un cop farcides, els i donem forma de gyozas i les marquem amb una paella banda i banda, les col·loquem a la vaporera de bambú durant 5 minuts i... a gaudir d'aquest deliciós plat! 

 

TIP: Al Youtube trobareu molts vídeos de com donar forma a les "obleas" per fer gyozas.


Bon profit!


Lídia de @madebylidia_

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris