BROWNIE DE XOCOLATA AMB FESTUCS A LA SAL
Publicat per de madebylidia Lídia feb 22, 2021 0 Comentaris
Ingredients:
85gr xocolata negra amb canyella
40gr de mantega
100gr sucre de coco
1 cullerada d'essència de vainilla
85gr de farina d'espelta integral
Un pessic de sal Maldon
Unes gotes de xocolata negra
Elaboració:
1-Per començar, desfem la xocolata amb canyella i la mantega al bany maria.
2-Tot seguit, en un bol afegim els ous, la farina, el sucre i el cacau pur en pols i ho remenem, un cop ho tenim a punt afegim la xocolata desfeta al bany maria i l'essència de vainilla i ho tornem a remenar tot.
3-A continuació, incorporem els festucs a la barreja (però en reservem uns quants per decorar per sobre).
4-En un recipient adient pel forn i posem una mica de mantega o farina perquè el brownie no s'enganxi. Afegim la barreja i decorem per sobre amb festucs i gotes de xocolata negra.
5-Ho col·loquem al forn durant 30-35 minuts a 185°. Per acabar, un cop el brownie estigui temperat afegim una mica de sal Maldon per damunt.
Bon profit!