.

BROWNIE DE XOCOLATA AMB FESTUCS A LA SAL

Publicat per      feb 22, 2021    0 Comentaris
BROWNIE DE XOCOLATA AMB FESTUCS A LA SAL

Ingredients:

 

85gr xocolata negra amb canyella

40gr de mantega

150gr de festucs amb sal 

4 ous 

100gr sucre de coco

1 cullerada d'essència de vainilla

85gr de farina d'espelta integral 

Un pessic de sal Maldon 

Unes gotes de xocolata negra

 

Elaboració:

 

1-Per començar, desfem la xocolata amb canyella i la mantega al bany maria.

2-Tot seguit, en un bol afegim els ous, la farina, el sucre i el cacau pur en pols i ho remenem, un cop ho tenim a punt afegim la xocolata desfeta al bany maria i l'essència de vainilla i ho tornem a remenar tot.

3-A continuació, incorporem els festucs a la barreja (però en reservem uns quants per decorar per sobre).

4-En un recipient adient pel forn i posem una mica de mantega o farina perquè el brownie no s'enganxi. Afegim la barreja i decorem per sobre amb festucs i gotes de xocolata negra.

5-Ho col·loquem al forn durant 30-35 minuts a 185°. Per acabar, un cop el brownie estigui temperat afegim una mica de sal Maldon per damunt.

 

Bon profit!

 

Madebylidia_

 

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris