.

BAGELS

Publicat per      mar 2, 2021    0 Comentaris
BAGELS

El Bagel, un pa amb doble cocció i una consistència ideal per sandvitxos o torrar-lo.

 

 

Ingredients:

 


500 g farina de força
300 ml aigua tèbia
25 g sucre
25 g llevat fresc
1 ou
5 g sal

Pasos:

1-Posem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la sal i ho remenem amb una cullera de fusta.

2-Afegim l'aigua i ho pastem molt bé fins que tinguem una massa elàstica amb la qual puguem treballar.

3-Ho tapem amb un drap i ho deixem reposar 40 minuts.

4-Llavors ho aboquem a una superfície enfarinada, aplanem la massa i li traiem el gas apretant-la amb els dits,

5-Dividim en 6 porcions iguals i en fem boletes , les tornem a cobrir amb el drap i les deixem reposar 15 minuts més.

6-Formem els bagels amb els panets Posem una olla amb abundant aigua a bullir i quan bulli hi anem posant un per un els bagels

7-Els hi deixem un minut per cada banda.

8-Els traiem i els deixem eixugar i desprès els posem a una plata pel forn pintada amb una mica d'oli.

9-Batem un ou i pintem els bagels abans de ficar-los al forn. Els fem al forn a temperatura màxima durant 20 minuts.

Bon profit a tots!

 

 

lalupil_inthemoon

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris