.

PATATES AMB BOTIFARRA ESPARRACADA, FORMATGE IDIAZABAL & ALLIOLI DE POMA

Publicat per      may 8, 2021    0 Comentaris
PATATES AMB BOTIFARRA ESPARRACADA, FORMATGE IDIAZABAL & ALLIOLI DE POMA

Comença el bon temps i amb això les ganes de fer tapetes oi? Doncs la Lidia ens presenta un plat ideal per compartir o no…

Ingredients per 2 persones:

1 botifarra 

50gr formatge Idiazabal 

4 patates 

1 dent d'all

1 poma golden 

1 ou ecològic

Oli d'oliva verge extra 

Pebre negre 

Sal

Elaboració:

1. Rentem i tallem les patates a quadradets (sense pelar) i les col·loquem en un recipient adient pel forn, amb un rajolí d'oli d'oliva, sal i unes gotes d'aigua pel damunt. Ho deixem al forn durant 50 minuts a 200°. 

2. D'altra banda, buidem la botifarra de tal manera que quedi a trossos desiguals i la cuinem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i la salpebrem.

3. Tot seguit, pelem i tallem la poma i la passem per una paella amb una mica d'oli d'oliva fins que observem que quedi ben toveta, un cop llesta la deixem refredar. En un recipient, afegim el gra d'all, l'ou, un polsim de sal i l'oli d'oliva i batem suaument, afegim la poma i acabem de batre per aconseguir l'allioli. 

4. Un cop tenim les patates al punt, afegim la botifarra esparracada, el formatge Idiazabal ratllat i l'allioli de poma pel damunt. 

 

Bon profit!

 

Madebylidia_

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris