.

POLLASTRE CRISPY AMB SALSA BARBACOA CASOLANA

Publicat per      sep 15, 2021    0 Comentaris
POLLASTRE CRISPY AMB SALSA BARBACOA CASOLANA

Ingredients 2 persones:

Pollastre crispy:

2 pits de pollastre 

2 ous frescos 

6 cullerades de cornflakes (cereals) 

3 cullerades de flocs civada fins 

Sal

Salsa barbacoa:

2 cullerades de vinagre de poma 

6 cullerades de ketchup o sofregit de tomàquet 

2 cullerades de mel de romaní 

1 cullerada petita de mostassa 

1 cullerada de pebre vermell dolç 

Elaboració pollastre:

1. En un plat batem els ous i en un altre col·loquem els cornflakes (xafats amb un corró prèviament) i els barregem amb els flocs de civada i una mica de sal.

2. Tallem el pit de pollastre de la forma que més us agradi i el salem, tot seguit el passem per els ous batuts i a continuació el rebossem amb els flocs de civada i cornflakes. 

3. Col·loquem el pollastre sobre un paper vegetal i el deixarem al forn 185° uns 12-16 minuts aproximadament (al vostra punt de cocció desitjat)

Elaboració salsa:

1. Posem una cassola al foc amb el vinagre i un cop comenci a bullir afegim la resta d'ingredients i ho deixem, que faci xup-xup a foc baix, durant uns minuts. 

2. Ho deixem refredar i ja podem gaudir d'aquesta deliciosa salsa. 

Madebylidia_ 

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris