.

MACARRONS DE LA IAIA

Publicat per      nov 8, 2021    0 Comentaris
MACARRONS DE LA IAIA

Ingredients per 2 persones:

Elaboració:

1. Piquem la ceba i les pastanagues ben petites i les posem a sofregir amb un bon raig d'oli d'oliva, per altra banda marquem la botifarra (li haurem tret el budell prèviament) en una paella uns minutets fins que es dauri. 

2. Incorporem la botifarra amb les verduretes i afegim els rovells d'ou, ho remenem i tot seguit afegim el sofregit de tomàquet, el caldo i el foie i ho deixem fent xup-xup uns minuts. Per altra banda posem a bullir els macarrons. 

3. Tot seguit, afegim el pernil Duroc tallat al sofregit i ja ho podem barrejar amb els macarrons. Per últim, posem formatge cheddar ratllat per sobre i ho deixem al forn uns minuts fins que es dauri.

Bon profit!

 

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris