.

GUA BAO DE D’ORADA AMB VERDURETES I MANGO

Publicat per      ago 12, 2020    0 Comentaris
GUA BAO DE D’ORADA AMB VERDURETES I MANGO

Magrada molt fer aquests panets perquè estan boníssims i perquè amb la calor que està fent aquests dies són una bona opció per menjar bo i sa però sense que haver d'entrar a la cuina es converteixi en una missió impossible. Els acostumo a fer sovint i vaig variant el farcit, en aquest cas he optat per omplir-los dorada de Peixos Povedano, mango, cogombre, espàrrecs verds de Fruites Jiménez i crema de soja i maionesa i el resultat ha estat fins i tot millor del que m’esperava i això que tenia les expectatives molt altes.

INGREDIENTS (per 6 gua bao)

250gr de farina

10gr de llevat fresc

1 culleradeta de sal

2 culleradetes de sucre blanc

90 ml de llet

2 cullerades d’oli

3 cullerades d’aigua tèbia

½ cogombre

2 filets de dorada

1 manat d’espàrrecs verds

½ mango

Salsa de soja

maionesa

 

PASOS

 

1-Fer aquests gua bao no pot ser més fàcil, primer de tot posarem el llevat amb l’aigua, remenem bé i ho reservem. En un bol hi posem la farina, la sal, el sucre, l’oli i la llet i ho amassem uns minuts. Hi afegim la barreja d’aigua amb el llevat i ho continuem amassant durant 10 minuts ( o fins que la massa es torni elàstica i no se’ns enganxi als dits).

Ho tapem amb un drap i ho deixem reposar fins que augmenti de tamany ( a l’estiu amb una hora és suficient).

2-Quan hagi passat el temps dividim la massa en 6 porcions, formem boletes i llavors les estirem una mica (ho podem fer amb les mans sense problema, col·loquem un tros de paper de forn i pleguem la massa sobre ella mateixa ( el paper evitarà que s’enganxi un altre cop).

3-Tallem un tros de paper de forn i el posem sobre la vaporera perquè aquesta massa és delicada i tendeix a enganxar-se. Hi posem els panets i ho cuinem durant 10 minuts més o menys. Ho reservem per després.

4-Ens posem a fer el farcit, ho podeu cuinar de la manera que més us agradi (paella, forn...), a mi personalment m’agrada aprofitar que és una recepta que es prepara al vapor i cuinar-ho tot de la mateixa manera per fer-ne un plat més sa i senzill.

Si ho feu al vapor com jo poseu els espàrrecs primer durant 12 minuts, llavors afegiu els filets dorada i ho deixeu uns 5 minuts més. I ja només queda muntar el plat, posem una primera capa de cogombre, unes tires de mango, la orada i els espàrrecs i hi posem una mica de salsa per sobre (només heu de barrejar dues cullerades de salsa de soja amb 3 de maionesa) i llest. Estic segura que us encantaran tant com a mi.

Jessica de lalupil_inthemoon.

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris