.

GOFRES DE PATATA AMB BRANDADA DE BACALLÀ & CARBASSÓ CARAMEILITZAT

Publicat per      sep 21, 2020    0 Comentaris
GOFRES DE PATATA AMB BRANDADA DE BACALLÀ & CARBASSÓ CARAMEILITZAT

Qui diu que els gofres sempre són dolços? Aquí us portem la prova de que es poden fer de mil maneres diferents i que sempre queden boníssims. Aquests en especial us en llepareu els dits!!!

Ingredients gofres

2 patates grans

1 ou de pagès 

1/2 tassa petita de farina d'espelta

1 rajolí de llet

1 cdta de mantega ecològica

Sal i pebre

Ingredients farcit

1 carbassó

1 cdta de sucre de coco o morè

Oli d'oliva verge extra

1 tarrina de brandada de bacallà

Elaboració gofres

Primer de tot, pelem i tallem les patates a trossets petits i les posem a bullir fins que estiguin toves. Una vegada estiguin cuites, les deixem refredar una mica i les xafem amb una forquilla. Afegim la resta d'ingredients i els barregem tots fins que quedin ben integrats. Un cop tinguem la massa, ja la podem posar a la gofrera per així aconseguir aquests gofres tant bons! 

Elaboració carbassó caramelitzat

Per començar, tallem i pelem (opcional) el carbassó a trossets petits i el posem en una paella amb un raig d'oli d'oliva i una culleradeta de sucre de coco, ho deixem a foc mitjà durant 30 minuts i ho anem remenant fins que quedi ben caramelitzat.

Un cop ho tinguem tot apunt, ja podem emplatar els gofres de patata amb el carbassó caramelitzat i la brandada de bacallà... una delícia!

Bon profit!


Lídia de @madebylidia_

Comentaris

Inicieu sessió o registreu-vos per publicar comentaris